sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Työskentelytilaa

Olemme jo pitemmän aikaa kaipailleet olohuone- ruokailutilan yhteyteen tasoa, jossa voisi työskennellä ja pelailla läppärillä.Läppäriä säilytetään meillä useimmiten lattialla   ja sillä työskennellään joko keittiön pöydän ääressä, sängyllä istuen, lattialla makoillen tai sohvalla polvien päällä roikottaen. Aikamme sopivaa pöytää pohdiskeltuamme tilasimme Nurmelan sivupöydän ja se löysi paikan keskeiseltä paikalta yhteistä oleskelutilaa. Taisimme tehdä tilauksen ihan viime hetkellä, koska pöytä on poistumassa oleva malli ja saimme sen todella halvalla Veken kaluste - nimisestä nettikaupasta. Ei kovin houkutteleva nimi, mutta aika hyvä valikoima ja todella lyhyt tilausaika. Tuli perille ihan muutamassa päivässä. Miellyttävä kokemus.
Vaikka työskentelytila olohuone-ruokailutila -yhdistelmässä ei olekaan ratkaisuista parhain, niin tähän elämänvaiheeseen tämä sopii hyvin. Lapset ovat tietokonetta käyttäessään aina mukavasti katseen alla. Tätä en ole kyllä heille mainostanut:)

1 kommentti:

  1. Siisti ja tosi kiva ratkaisu! Ei se firman nimi aina kerro koko totuutta, mutta toki ohjaa asiakkaan ennakkokäsityksiä ;)

    VastaaPoista