tiistai 1. tammikuuta 2013

Iloista ja tapahtumarikasta uutta vuotta!


Joulu on ohi ja vuosi vaihtunut. Ulkona sataa uuden vuoden kunniaksi räntää. Raivaamme pois joulukoristeita ja muistelemme joulunajan hauskoja hetkiä. Yksi hauskoista muistoista liittyy lasten kanssa yhdessä värkättyyn piparitaloon.



Meidän piparitalossa on aina paljon karkkeja. Niitä saa jouluaatosta lähtien napsia. Kolmevuotias jouluvieraamme oli kovin perso karkeille, mutta ihanan ymmärtäväinen sen suhteen, että karkkeja tulee riittää kaikille seitsemälle joulua yhdessä viettävälle lapselle. Niinpä hän tuli aika ajoin kauniit, suuret silmät pyöreinä kysymään esimerkiksi näin: "Voitaisko me ottaa tosta pipalitalosta namskut (sanaa korostaen) aamupalan jälkeen?" Hienoa oli, kun talosta löytyi "namsku", jossa viisi karkkia oli yhteen liitetty. Yhdeksihän se tietysti lasketaan, kun karkit eivät toisistaan irtoa. Olipa sitten posket karkkia pullollaan:)

Piparitalokin viestii tällä hetkellä vahvasti joulun olevan ohi. Suuntaamme nyt koko perhe säätä uhmaten tekemään pihan täydeltä lumiukkoja. Jotenkinhan tämä räntä on iloksi käännettävä. Iloista uutta vuotta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti