tiistai 17. huhtikuuta 2012

Sohva istuskeluun vai nukkumiseen?

Haluaisimme alakerran katseluhuoneeseen sohvan, jossa olisi hyvä koko perheen istuskella ja makoilla. Siihen tarkoitukseen pitäisin kovasti ajatuksesta, että ostaisimme kaksi Ikean Kivik-divaania...
tummanharmaana.
joko vaaleanharmaana tai...














Ongelma Kivik-divaaneissa on vain se, että samaa huonetta käytetään myös vierashuoneena ja ne eivät sovi nukkumiseen.


Nukkumiseen sitten taas sopisi esimerkiksi Beddinge, mutta enpä usko, että siinä olisi hyvä istua ja loikoilla.En kyllä ole tätä koskaan koeistunut, joten saatan kyllä tuon istuttavuuden suhteen olla väärässäkin. Päälliset olisi helppo pestä, mutta meille väreistä sopisi ainoastaan valkoinen ja sitä sitten kyllä saisikin pestä.





Tai sitten PS Murbo, josta pohdiskelen samalla tavalla kuin Beddingesta. Onko tässä hyvä istua? Nukkumiseen varmasti aivan mainio.

















Olemme alustavasti ja ensisijaisesti katsastaneet Ikean valikoimia (hinta houkuttaa), mutta jotenkin tuntuu, että niihin päädyttäessä olisi tehtävä kompromissi tuon istuminen/nukkuminen -asian välillä. En kyllä tiedä, onko kumpaankin tarkoitukseen hyvää ja kohtuuhintaista vaihtoehtoa olemassakaan. Vielä jos vaatimuksena on, että siihen mahtuisi koko perhe. Täytyy varmasti laajentaa etsintää ja jaksaa tähän asiaan keskittyä, kun olisi niin mukava se sohva jo tilaan saada.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti