torstai 7. kesäkuuta 2012

Illan hämyssä

Olemme nyt asuneet tässä uudessa kodissamme kohta viisi kuukautta ja pikkuhiljaa valmistuessaan se tuntuu koko ajan enemmän kodilta. Päivittäin tässä kodissa minua ilahduttaa erityisesti yläkerran valoisuus ja avaruus. Kovasti pidän myös yläkerran jakavasta takasta. Eilen illalla kuljeskelin ympäri taloa ja näpsin muutamia kuvia siitä, millaiselta meillä näytti sateen jälkeisen punertavan auringonlaskun aikaan. 

Tämä paikka on enemmän koti kuin mikään aikaisemmista. Puuhastelua tässä on vielä moneksi hetkeksi, mutta ihan ilolla sitä jo tässä vaiheessa tekee. Voiton puolella kuitenkin jo selkeästi olemme.

7 kommenttia:

 1. Kaunista! Teiltä löytyykin monia samoja huonekaluja ja valaisimia, mitä meiltäkin ja noista samoista Artekin K65:sta haaveilin keittiöpostauksessani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan. Selailin blogiasi taaksepäin ja sen lisäksi, että meillä jo samoja on, niin teillä on paljon sellaisia, joista minä haaveilen. Monia niistä löytyy esimerkiksi aiemmasta 500€ sisustushaavepostauksestani. Odotan innolla, että pääsen ihastelemaan uuden kotinne rakentumista.

   Poista
  2. Kiva, että olet matkassa mukana seuraamassa meidän projektia! Ensi viikolla maanantaina meillä on aloituskokus ja sitten saadaan homma kunnolla käyntiin. Kaikki vinkit, ideat ja kokemukset ovat tervetulleita :)

   Poista
 2. Heippa!

  Liityin jokin aika lukijaksi ja ekaa kertaa kommentoin. =)

  Teillä on todella kauniin näköistä. Meillä on myös rakennus projekti alkamassa ja erilaisia ideoita ja vinkkejä tässä kaipaillaan. Lattianne tuolla yläkerrassa näyttää todella kauniilta. Mitä se mahtaa olla? Onko väritys osunut nappiin, näkyykö siinä lika kuinka hyvin?

  Itsellä mietinnässä, että se parketti mitä laitetaan, saisi olla hiukan vaaleampi. Nykyinen parkettimme on tumma ja siinä näkyy ikävästi lika valon osuessa oikeaan kohtaan. Pienten lasten kanssa sitä sotkua tuppaa tulemaan aika nopeasti. =D

  VastaaPoista
 3. Hei Heidi ja voimia tulevaan projektiinne. Mukava, kun kommentoit.

  Parkettimme on Paradorin valkomattalakattu tammi. Meillä oli edellisessä talossa saman värinen parketti ja olemme tyytyväisiä. Tämä on luonnossa ihan pölyn värinen, eikä siinä siksi näy lika juuri ollenkaan. Tahrat ollessaan eri värisiä tietenkin näkyvät, mutta meille tyypillinen lika kuten hiekkapöly ja huonepöly eivät näy. Meillä on kokemusta myös tummasta (merbau) lattiasta ja samat ajatukset siitä kuin sinulla. Tätä suosittelen.

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Oliko teillä alusta asti selvää, että otatte tummat ikkunanpielet? Meillä suunnittelussa yksilöllinen Harmaja ja pähkäilen tummien ja valkoisten pielien kanssa. Saas nähdä kumpiin päädytään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille se oli selvä valinta. Mielessä oli Karihtalan Harmaja, johon ihastuin ensinäkemältä. Harmaja on loistava valinta, mikäli siihen päädytte. Voiko sinun lukijaksesi liittyä? En löytänyt blogistasi vielä siihen mahdollisuutta.

   Poista