lauantai 30. kesäkuuta 2012

Koululaisen huone

Meidän nuorimmainen on lähdössä syksyllä kouluun ja se on minulle iso juttu. Viime vuonna päiväkodin loppuessa, luikahdin jo itkeskellen pihamaalle ja nyt kevätjuhla kirvoitti taas haikeuden. Kyllä ne vaan nopeasti kasvavat ja jotenkin tämä aika menee hurjalla vauhdilla. Toiminnan kautta taidan tätäkin asiaa kesän aikana työstää ja huoneen muutoksilla olen jo aloittanut:)

Emilin huoneen saimme talvella viimeiseksi valmiiksi ja se sisustettiin vanhoilla kalusteilla ihan vain väliaikaiseksi. Eevin huoneen pöytäratkaisun valmistuttua sai Emil omaan huoneeseensa koululaisen pöydän. Työvalo pitäisi vielä ostaa, koska tuo pöydänkulmalta nyt löytyvä Stockholm-valaisin ei oikein sellaiseksi sovellu.


 Ja väriä tämä huone kaipaa. Musta seinä on kyllä meitä kaikkia edelleen ihastuttava ratkaisu, mutta jotain pirteää siihen täytyisi keksiä. Ehkäpä jotain julisteita, piirustuksia, kortteja...

Vapaata lattiatilaa (leikktitilaa) tässä huoneessa on vieläkin mukavasti  ja harmaalla matolla täällä usein legomeressä kaksi poikaa istuskeleekin.Nurmikon vielä vahvistuessa ja kirsikkapuiden kasvaessa, leikkijöiden näkymätkin paranevat. Tosin kaunishan se on tuo taka-alalta nyt näkyvä metsäkin.


1 kommentti: