sunnuntai 5. elokuuta 2012

Onnistuneita ratkaisuja

Varmasti yksi meidän käytetyimmistä tiloista keittiön ohella on, ainakin näin kesäaikaan, sen välittömässä yhteydessä sijaitseva katettu ja lasitettu parveke. Olemme ruokailleet siellä varmasti yhtä paljon kuin sisälläkin ja ruokailujen välissä lapset askartelevat, piirtelevät ja lukevat siellä. Ehdottomasti paljon käytetympi tila kuin meidän olohuoneemme, jossa oleskelut tänä kesänä mahtuvat varmasti yhden käden sormiin. Parvekkeella on ihana istuskella erityisesti puolesta päivästä auringonlaskuun saakka. Aamupäivällä sinne paistaa aurinko vain hieman "takavasemmalta" ja siksi aamupalaterassimme tulee varmasti jatkossa sijaitsemaankin talon takapuolella. 


Pöydällä kuivamassa minttua teelehdiksi.

Toinen pieni arkinen ilon aihe on saarekekessa ruokailutilan puolella sijaitseva "aamupalalaatikosto".

Sen sijainti on loistava aamu- ja iltapalahetkiä ajatellen ja vähentää huomattavasti siivoamisen tarvetta. Murut nimittäin kasaantuvat esimerkiksi leivänpaahtamisen yhteydessä kätevästi näkymättömiin laatikon pohjalle:)

2 kommenttia:

  1. Tosi viihtyisän näköistä teillä! Tuollaista 'aamupalalaatikkoa' tarvittaisiin ehdottomasti meillekin, ollaan jo joitain kertoja harmiteltu kun ei älytty sellaista laittaa (siis niitä pistorasioita). Varmasti kätevä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Olemme kovasti laatikoista tykänneet.

      Poista