torstai 6. joulukuuta 2012

Hauska haaste Suomen juhlapäivänä


Harvoin tulee haasteisiin vastattua, mutta Valkoisen kodin Cinnabaria oli jättänyt blogiinsa hauskan avoimen haasteen kaikille lukijoille. Haasteessa pyydettiin listaamaan tusina kauneinta suomalaista design-tuotetta. Tässäpä kymmenen minun suosikkiani.
Kuvat: Marimekko, Siirtolapuutarha- teekannu Woodnotes, K-tuoli - Harri Koskinen Woodnotes, Avenue-matto - Hanna Korvela Artek, K65-tuoli – Alvar Aalto Block-lamppu - Harri Koskinen Muurame työpöytä (L-taso ja Kolmonen) Domus-tuoli, Ilmari Tapiovaara Iittala, Lantern-lyhty- Harri Koskinen Iittala, Sarjaton - Koskinen, Kuokka, Samuji ja Musuta Artek-ritiläpenkki - Alvar Aalto Sitten vähän suuremmassa mittakaavassa suomalaista "designia". Kannustalo ja erityisesti tämä Harmaja-malli edustaa minulle suomalaista suunnittelua parhaimmillaan.
Sitä viimeistä, tusinan täydentävää, jään vielä miettimään.

2 kommenttia:

 1. Voi kun kiva, että tartuit haasteeseen. :) <3

  Sinulla on monta tuotetta, joita pitkään pyörittelin listalla, mutta viime hetkellä päätin toisin, mm. Lanterna, Block, Domus ja ritiläpenkki. :) Tuo Woodnotesin matto oli hauska lisä, sekä Harmaja ihan oikeutetusti ansaitsi paikkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun listallasi oli myös monta, jotka jätin omaltani pois, jotta ei ihan kopioinniksi menisi. Kupu, kaivo-kangas, Kanto ja Sarpanevan pata olisivat mahtuneet minunkin listalleni.

   Poista