sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Saunasta ja jatkoa haasteeseen


Sauna on ottanut taasen muutaman pienen askeleen eteenpäin ja vähän lähempänä ollaan taas sitä hetkeä, jolloin siitä nautiskelemaan pääsemme. Saunaan tekee niin kovasti mieli, että edellisen postauksen tusinan täyttävä suomalainen design-tuote liittyy saunaan.

Edellisessä postauksessa nimeämieni tuotteiden joukosta löytyi monta synnyinkuntani Karstulan suuren kuuluisuuden ja ylpeydenaiheen Harri Koskisen tuotetta. Tämä viimeinen tuote ei ole Koskisen suunnittelema, mutta se liittyy vahvasti Karstulaan. Vähän kotiin päin vetoa siis tässäkin:) Karstulassa on mielenkiintoinen kelotuotteita valmistava firma, jonka olemassaolon huomasin vasta ihan äskettäin. Firman nimi on Huliswood ja se kuvailee nettisivuillaan itseään näin:
Huliswood Oy on Suomen vanhin Venäjän Karjalasta keloa tuova yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluu kelo kaikissa muodoissaan tukeista sahatavaraan ja hirsikehikoihin. Uhtua Design -tuotemerkin alla kelosta jatkojalostetaan design-huonekaluja, sisustuslevyjä, sisäsaunoja ja kylpytynnyreitä. Asiakkaitamme ovat yksityiset sisustajat ja rakentajat sekä rakennusliikkeet ja sisustusalan ammattilaiset.
Huliswoodin Uhtua-design -mallistosta valitsin tusinan täyttävän tuotteen Triihvo -jakkaran. Tämä jakkara sopisi mukavasti pesuhuoneen kuivaan nurkkaan.
Kannattaa muuten käydä katsomassa Uhtua-design-malliston kelohonkainen kylpytynnyri. Sellaisen voisin myös joskus ajatella hankkivani.
Loppuun vähän kuvia saunan edistymisestä.

2 kommenttia:

  1. En ole aiemmin törmännyt Triihvo -jakkaraan, mutta ihastuin siihen välittömästi kuvan perusteella.

    VastaaPoista