sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Jotain minustaOlen saanut tämän jo useassa blogissa kiertäneen "11 kysymyksen" -haasteen seitsemältä bloggaajalta. Vaikka melko laiska olenkin näihin haasteisiin vastaamaan, niin tähän täytyy jo vastata. Kaikkia näitä kauniita blogeja seurailen päivittäin. Kiitos haasteesta


Mopin kotona
Kotiolotila
Elämäni huoneet
Kotilato
Taloja ja toiveita
R.E.K.I.
Satunen

Vastaan tähän sovelletusti ja lyhennän tehtävänantoa. Poimin jokaisen haastajan kysymyslistasta omavalintaisesti vastattavakseni yhden kysymyksen.Vaikka  vastaankin vain muutamaan seitsemästäkymmenestä kysymyksestä, niin myös kysymysten valinta kertoo minusta:)

Mopin kotona: Loft vai kartano?
  - Loft


Kotiolotila: Jo voittaisit lotossa, jäisitkö nykyiseen kotiisi asumaan?
  - Jäisin, mutta joku rakentaisi sen loppuun meidän istuskellessa kädet ristissä ja kannustaessa:) En myöskään enää siivoaisi.


Elämäni huoneet: Jos alkaisit harrastaa jotain uutta- mitä se olisi?
- Olen juuri aloittanut judon ja nautin kovasti.


Kotilato: Puna- vai valkoviini

- Valkoviini

Taloja ja toiveita: Mikä saa sinut hämmästymään aina vain uudelleen?
- Lapset

R.E.K.I.: Odotatko innolla kevätaurinkoa? 
- Malttamattomasti.

Satunen: Mikä tekee sinut onnelliseksi?
- Tapahtumarikas ja iloinen arki.

Tämä haaste on jo kiertänyt niin monessa blogissa, että laitan tämän eteenpäin vain yhteen kovasti ihailemaani kauniiseen ja hauskaan blogiin, joka saa minun aina hyvälle tuulelle. Tämänkään blogin kirjoittajat eivät yleensä haasteisiin vastaa, mutta Mervi ja Petri, tässäpä teille. Haastan teidät kummatkin poimimaan yllä olevista kysymyksistä yhden ja vastaamaan siihen.


7 kommenttia:

 1. Kiva kun vastasit! Ja hyvä vastaus meikäläisen kysymykseen :D

  VastaaPoista
 2. Kovasti toivon, että voisin vain katsella, mutta en kuitenkaan niin paljon, että löytäisin motivaation kupongin täyttämiseen. Tällä Lottokupongin täyttämisellä voisin osallistua Aallon aamun "en ole koskaan"- kisaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo, vähän sama täällä, eipä tuu paljon kuponkeja laitettua vetämään :D

   Poista
 3. Tunnen sut aika hyvin! Paitsi toi judo (keskimmäisen lapsen esimerkki???)! Tosin minäkin inhosin luistelua ennen Emiliaa ja kas, nyt mulla on taitoluistimet ja osaan valssihypyn! :) Ooteko saaneet asiaan E + E + Shanghai edistystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehkäpä melko arvattava, mutta tunnethan sinä. Tuo judo on ihan minun juttu, mutta kolme vuotta tatamin laidalla ovat varmasti innoittaneet myös. Kirjoittele siulle tuosta Shanghaista.

   Poista
 4. Kiitos Mervi, menin aivan sanattomaksi kauniista sanoistasi <3

  VastaaPoista