sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Siivouspäivä

Tänään on ollut erityisen lämmin ja kaunis päivä. Puolet tästä kauniista päivästä vietin sisällä siivotessa. Oli ihan pakko, niin kurjaan kuntoon oli talo päässyt. Siivouksen jälkeen vaihdoin sohvaan valkoisen vaihtopäällisen ja siirsin makuuhuoneessa olleen maton olohuoneeseen. Samalla huonekalut vaihtoivat paikkaa. Ihan näyttää taas erilaiselta:) Tykkään siitä, että sohva on tuolla takaseinustalla, jolloin sieltä on suora näkymä takkaan. Harmaana se kuitenkin riitelee tuota harmaata seinää vastaan, valkoisena taas sopii siihen hyvin.


päivällä

illalla
Sohvapöytä meiltä puuttuu edelleen ja on kovasti mietinnässä. Ostaako vai tehdä ja millainen tuohon tilaan sopisi. Pyöreä, suorakaide, neliön mallinen, musta, valkoinen? Jotenkin ei tule sitä oivallusta. Ihanaa, kun on siistiä, hetken..

7 kommenttia:

 1. Teillä on todella kaunista! Noista nojatuolista tuli heti mieleen Yumi-sohvapöytä, sopisi kivasti muodoltaan yhteen. Tosin en tiedä mittojen puolesta, mutta kannattaa katsoa, ainakin Kodin 1 myy.

  Olen ollut lukijana jo jonkin aikaa, mutta olen laiska kommentoimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kommentoit. Kävin katsomassa pöytää ja kaunishan se on. Kiitos vinkistä.

   Poista
 2. Tiedättekö, mulla tuli aivan sama pöytä mieleen ja olin sitä heti yhdistämässä noihin nojatuoleihin! Aikas kiva yhteensattuma. :)

  VastaaPoista
 3. Minulla tuli mieleen Air-sohvapöytä, joka on taivutettua lasia. Pöytä on myynnissä ainakin Iskussa. Nimensä mukaisesti se on ilmava, eikä täytä huonetta liikaa ja sopisi teidän moderniin sisustukseenne. Hintaa sillä tosin on "hieman" enemmän kuin Yumilla.
  Mutta mielestäni tuo teidän olohuone on oikein mukava ilman sohvapöytääkin!

  VastaaPoista
 4. Air on keveä ja kaunis, mutta ei ehkä kuitenkaan meidän pöytämme. Näen silmissäni sen sormenjälkien määrän, joka sitä aina koristaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sormenjäljet :) Olet varmasti oikeassa, voi sitä pyyhkimisen määrää.

   Poista