tiistai 20. maaliskuuta 2012

Alakerran makuuhuone

Alakerrassa meillä on kaksi noin 13 neliön makuuhuonetta,  ja ne ovat poikien käyttöön ajateltuja.Tämä Aatun makuuhuone on valmistunut muutama viikko takaperin ja siinä ovat pojat nyt yhdessä asustaneet. Emilin makuuhuone on ihan viittä valmis ja muutto sinne tapahtuu ennen viikonloppua

Meillä on sekä ylä- että alakerrassa reilu huonekorkeus. Näiden alakerran makuuhuoneiden huonekorkeus on noin 280 cm ja se tekee niistä avaran tuntuisia. Ikkunat ovat 210 cm korkeat ja avautuvat etupihalle ja järvelle päin.

Kummatkin pojat halusivat huoneisiinsa ehdottomasti mustat seinät ja ne toteutimme. Pelkäsin mustan seinän tekevän huoneista pimeitä, mutta muuten valkoiset seinät ja suuret ikkunat estävät sellaisen vaikutelman syntymistä. Väriä tämä huone ehdottomasti kaipaa ja sitä on sinne tarkoitus mattojen ja muiden tekstiilien avulla saada. Aatu haluaa tehosteväriksi kirkkaan melko tummahkon sinisen ja tällä hetkellä akuutissa hakusessa on matto. Huoneessa nyt oleva matto on väliaikainen ratkaisu ja menossa toisaalle. Pikkuhiljaa tätä sisustusta täydentelemme.Huoneessa on valkoiset kalusteet ja saimme viikonloppuna niihin lisäystä ystäväperheeltä yli jääneen Nepparin muodossa. Hyvä tuuri, sillä se oli ajattelemaamme paikkaan juuri sopiva ja minusta yksinkertaisuudessaan kaunis. 

Aatun huoneen ikkunasta avautuu näkyvä järvelle. Josko nuo rakennustelineet ja peräkärrykin saataisiin jossakin vaiheessa pois näkymää pilaamasta:)3 kommenttia:

  1. Onpa upeat maisemat teillä! Makkarit näyttävät myös hyvälle.

    VastaaPoista
  2. Todella upeat näkymät ja poikien makuuhuoneet myös mieleeni -meille myös tulossa mustaseinä pojille :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Kallaveden äärellä kyllä kauniita paikkoja nautittavaksi riittää.

    VastaaPoista