sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Akustiikkalevyjä

Meillä kaikuu ja välillä tuntuu, että tavallisen elämän äänetkin ovat haastavia. Lapsien huutelut alakerrasta puuroutuvat viimeistään porrasaukosta ylös tullessaan, eikä mistään saa selvää. Siihen, ettei viesti mene huutelemalla perille (erityisesti minä en kuule tai saa selvää hieman haastavan kuuloni kanssa) hermostuvat välillä niin huutelijat kuin viestin vastaanottajatkin. Toivottavasti näihin ongelmiin nyt tulee hieman helpotusta eilisen K-rautareissun johdosta.

Ostimme pintaturpeesta valmistettuja Konto-akustiikkalevyjä. Kuopion K-raudassa on niitä varastotuotteena kolmessa eri värissä, mutta niitä voi myös sävyttää haluamaansa väriin tai painattaa niihin omavalintaisen kuvan tai tekstin.


Meistä ne olivat kauniita tähän paikkaan ihan tällaisinä. Parasta näissä on se, että ne maksavat vain hitusen yli 20€/kappale. Toivottavasti nämä osoittautuvat käytössä hyviksi. Levyt on liimattu seinään viidellä liimatipalla ja niiden irrottaminen onkin sitten aikanaan ihan toinen juttu...


Näissä vähän lähempää otetussa kuvassa näkyy levyjen kaunis elävä pinta..No vaikka nämä levyt saatiinkin seinään, niin ihan valmis ei tämä seinä kokonaisuudessaan kuitenkaan ole. Loisteputket odottavat vielä inspiraatiota ja satiinilasista askarreltavaa suojusta. 


Akustiikkaa parantelemme myöhemmin vielä alakerran käytävässä. Tuohon poikien makuuhuoneiden ovien väliin on tulossa kolme kankaasta toteutettavaa akustiikkalevyä, joiden tekotapaa vielä pohdimme.Kankaat (tai oikeammin astiapyyhkeet) on jo valittu ja ostettu ja niiden on tarkoitus tuoda käytävään hieman väriä ja elämää. Kaksi niistä toteutetaan Marimekon Kulkue- astiapyyhkeistä ja yksi sitten todennäköisesti parrasta löytyvän kiehkuran tapaisesta kankaasta. Näistä lisää myöhemmin.Mies on muuten tämän viikonlopun ahestanut alakerran wc:n kimpussa ja nyt se on pientä vaille valmis. Tarkoituksena on saada se valmiiksi ennen keskiviikkona tulevia ja kiihkeästi odotettuja vieraita.

2 kommenttia:

  1. Akustiikkalevyt näyttävät oikein hyvälle. Pitääpä laittaa muistiin tulevaisuuden varalle. Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tsemppiä teille vielä neljän viikon puristukseen.

    VastaaPoista