torstai 24. toukokuuta 2012

Ikea!

Kuopion Ikea avaa ovensa huomenna ja minä olen keräilemässä ajatuksiani ostoslistan suhteen. Innokkaimmat (terveisiä teille ystävät :) Family-kortin omistajat ovat sinne peräkärryn kanssa suunnanneet jo tänään 15% alennusten innostamina. Meiltäkin puuttuu vielä monia juttuja, joiden hankkimista olemme Ikean tuloon asti lykänneet.

Pienimmän miehen huoneen mustan Malm-lipaston siirrämme alakerran vaatehuoneeseen ja tilalle ostamme Expedit-hyllykön.

Pax-rungon ja hyllyjä haemme Malmin seuraksi alakerran vaatehuonetta täydentämään.

Alakerran ylimääräiseen huoneeseen hankimme 140 cm leveän runkopatjan, joka toimii niin vierassänkynä kuin perheen löhöilypaikkana elokuvia katseltaessa. Emme siis hankikaan aikaisempien suunnitelmien mukaisesti sohvaa, vaan täydennämme runkopatjaa selkänojina toimivilla tyynyillä. Mahtuupa koko perhe löhöilemään elokuvan ääressä ja vieraat nukkumaan mukavasti. Pohdimme, että kesällä yläkerran makuuhuoneiden lämmetessä auringosta, on alakerran huone varmasti viileämpi ja sinne voi kömpiä kuumutta pakoon nukkumaan omakin väki.

 SULTAN TÅRSTA Sijauspatja IKEA Vaahtomuovitäytteen ansiosta sijauspatja on pehmeä. Helppo pitää puhtaana konepestävän irtopäällisen ansiosta.KAJSA TRÄD Tyynynpäällinen IKEA

SULTAN SKALAND Runkopatja IKEA Kaksoisjousitus tukee kehoa erityisen hyvin.


 Kuraeteisen vaatekaappin kaipaamme kenkähyllyjä, joille mies askartelee rungon ilmastointikoneen alle jäävään tilaan. Lisävaatetangolla saamme liukuovien taakse myös lisää henkaritilaa.
KOMPLEMENT Kenkähylly IKEA Voidaan kiinnittää viistoon kenkien tai vaakatasoon vaatteiden säilytystä varten.

KOMPLEMENT Lisävaatetanko IKEAKOMPLEMENT Vaatetanko IKEA

Matto alakerran viime viikolla käyttökuntoon saatuun vessaan.Väri on vielä vähän pohdinnassa.

 TOFTBO Kylpyhuoneen matto IKEA Todella pehmeää, imukykyistä ja nopeasti kuivuvaa mikrokuitua.TOFTBO Kylpyhuoneen matto IKEA Todella pehmeää, imukykyistä ja nopeasti kuivuvaa mikrokuitua.


Paljon olisi pieniä, mutta tarpeellisia juttuja tällä listalla, mutta maltan mieleni vielä ainakin viikonloppuun, niin pahin ryntäys on toivottavasti ohi.


4 kommenttia:

 1. Kiva juttu, että Ikea on nyt Kuopiossakin! Milloin saataisiin Jyväskylään! Toisaalta, täältä voi hurauttaa Kuopioon tai Tampereelle aika nopeasti.

  Mä luulen kyllä, että viikonloppunakin saat shoppailla aika monen ihmisen ryysiksessä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä olla, että ihan yksin en viikonloppunakaan siellä ole.

   Poista
 2. Joko ostit kaupan tyhjäksi? ;) Just tänään pihatöitä tehdessä, ennen blogisi lukemista, pohdin että jokohan olet ehtinyt piipahtaa Ikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä olen mieleni malttanut ja poissa pysytellyt. Kovasti kyllä jo polttelee.

   Poista