sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Viimeiset rutistukset

Onpa kulunut aikaa edellisestä päivityksestä. Tauko ei ollut suunniteltu, mutta tuli ehkäpä pieni raksaväsy. Edistystä on kuitenkin koko ajan tullut ja tänä kesänä olisi tarkoitus saattaa tämä projekti loppuun. Blogiin palasin päivittelemään ja toivon sen tuovat intoa näihin viimeisiin rutistuksiin. 

Tänä viikonloppuna autotallin sokkeli sai vihdoin pinnoitteen. Tätä epämukavaa projektia olen lykännyt viime kesästä keksien aina selityksiä sille, miksi sitä ei vielä kannata tehdä. Nyt vakuutin itselleni, että kaksi tuntia ja 28 metriä sokkelia on kauttaaltaa Ykillä pinnoitettu. Yltiöpositiivinen tavoite ei ihan toteutunut ja aikaa kului miltei tuplasti, mutta tulipa valmista. 
Sokkelin väri on Tikkurilan värikartan laasti. Tumman seinän rinnalla aavistuksen ruskeaan taittava laasti näyttää miltei betonin harmaalta. Näissä kuvissa Yki on vielä vähän kostea ja väri tummuu vielä jonkin verran kuivuessaan.

4 kommenttia:

 1. Hei! Olen pähkäilemässä tulevan kotini ulkovärejä. Tämä teidän harmaa talo näyttää upealta! Yritin etsiskellää tietoja maalin, ikkunoiden ja ulko-ovien väreistä, mutta en löytänyt tarkkoja tietoja. Olisi hienoa saada tietää värikoodit :)

  VastaaPoista
 2. Värisävyt lukevat blogin etusivulla talon pikkukuvan alla. Niitä kysyttiin niin usein, että kirjasin ne siihen:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksestasi. Mobiilinäkymällä tuo ei minulle näkynyt. Entäpä ikkunoiden ja ulko-ovien värit, niitä en vieläkään huomaa :)

  VastaaPoista
 4. Niistä saat tiedon Kannustalolta. Harmajan pakettiin kuulivat värit.

  VastaaPoista