perjantai 29. kesäkuuta 2012

Varaston parannus

Nyt näytää jo varastossakin paljon paremmalta, mutta puuhaa tässä järjestämisessä oli yhdeksi päiväksi. Täältä näet aloitustilanteen. Kirpputorille lähtee ensi viikolla melkoinen läjä tavaraa ja roskiakin tuli monta säkkiä.

On muuten uskomatonta, miten paljon erilaisia kenkiä, monoja ja luistimia sitä omistaakaan.  Niitä varten askartelin jämälaudoista kenkätelineitä hyllyjen alle. 
Varastosta on nyt helppo tavaraa etsiä, kun kaikki on näkyvillä tai teemoittain laatikkoihin nimettyinä. Katsotaanhan, kuinka kauan tätä iloa kestää.

Nämä Ikean kierrätysastiat ovat  mainioita. Ei tarvitse niin usein viedä keräyspisteeseen, vaan saa tavarat siististi pois silmistä. Isoihin astioihin mahtuu paljon. Kuopiossa on vasta nyt pilotointivaiheessa energiajätteen tai -jakeen lajittelu ja mekin olemme sitä harjoitelleet. Vähentää muuten ainakin meidän perheessä huomattavasti sekajätteen määrää.

Varaston siistimmän puolen takaosassa on jo pakastin ja sinne tulee syksyllä kylmäkaappi marjojen, lihojen ja hillojen säilömistä helpottamaan.Varaston toinen puoli on siis järjestyksessä, mutta työkalupuoli/tekninen tila kaipaa vielä syventymistä. Saunan kattopanelit on pinottu telineiden päälle varastojen väliin tulevan väliseinän paikalle ja kun ne saadaan paikalleen, voi  väliseinän teonkin aloittaa. Säilytystilaa tulee siten vielä kaksi seinällistä lisää ja nyt kyllä tuntuu, että se ei meiltä tällä kertaa lopu kesken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti