sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Sisääntulon edistystä ja mustaa seinää

Eteinen edistyi viikonlopun aikana ja tästä edistyksestä olen todella iloinen. Oviseinä on maalattu ja liukuovet asennettu. Kaikki vaatteet saa nyt siististi piiloon ovien taakse.


Liukuovemme ovat Keittiömaailman valikoimista. Ne ovat metrin leveät ja 2,5 metriä korkeat  valkoisella leveällä kehyksellä reunustetut peiliovet. Ovet liikkuvat kiskoilla kevyesti ja ovat samalla erittäin tukevan oloiset. Meille tulee myös toiset liukuovet sisääntulon yhteydessä olevaan kuraeteiseen. Kuraeteisen oviaukko näkyy pääoven vieressä oikealla. Sinne valitsimme valkoisesta lasista toteutettavat valkokehyksiset liukuovet, jotka tulevat kätkemään sisäänsä ilmastointikoneen, koritelineitä pipoille ja hanskoille, kenkähyllyjä ja henkaritankoja. Pohdinnassa on vielä ostammeko kuraeteiseen liukuovia vastapäätä kuivauskaapin lähinnä märkiä ulko- ja lenkkivaatteita ajatellen. Säilytystilaa tulee tällä kertaa sisääntulon yhteyteen runsaasti. Kuraeteinen on kuitenkin vielä hyvin vaiheessaan. Se on ainoa tila, josta meillä puuttuvat vielä lattialaatatkin. Tilan loppuun saattaminen menee varmasti pitkälle kevääseen, koska se ei ole etenemislistalla ihan kärkipäässä.


Uuden maton ja jotain väriä tämä tila selkeästi kaipaa ja jään odottelemaan inspiraatiota.
Ehkäpä
jotain punaista... keltaista...
     
Paneelikatto on myös edistynyt mukavasti kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä. Nyt, kun panelit ovat katossa, jouduimme toteamaan, että vielä kahden pintakäsitelykerrankin jälkeen niitä on paikalla ollessa hieman paikkailtava Sauna Sasulla. Jostain syystä osa paneleista on jäänyt paljon vaaleammiksi.
Eteisen lisäksi edistystä saimme tänä viikonloppuna aikaiseksi Aatun huoneeseen. Makuuhuoneen kolme seinää maalasimme valkoisella ja yhden seinän tulevan asukkaan ehdottomasti niin vaatiessa mustalla. Kovasti yritin tätä yleensä kirkkaisiin väreihin pukeutuvaa lastani taivutella myös seinän jollain kirkkaammalla ja iloisemmalla värillä maalaamaan, mutta mustalle ei ollut vaihtoehtoja hänen maailmassaan. Niinpä seinä on nyt maalattu Tikkurilan Y487, jonka värinimi oli aikaisemmin tussi ja tätä nykyä se löytyy nimellä keskiyö. Seinä on nyt tosiaan musta ja omalla tavallaan vaikuttava. Uskon, että yhdessä valkoisten kalusteiden ja kirkkaiden tehostevärien kanssa tästä tulee hyvä. Tuleva asukas on ainakin todella tyytyväinen. Vähän harmitti, kun juuri seinän maalattuani, kaadoin kolmijalkaisen raksalamppumme seinään. Siihen tuli syvät jäljet, jotka myös kuvassa näkyvät. Toisen kerroksen maalia seinä olisi kuitenkin joka tapauksessa tarvinnut, joten suurta vahinkoa tästä ei loppujen lopuksi tullut. Huomenna käyn ostamassa tähän huoneeseen lampun.


1 kommentti:

  1. Paneelikattonne ja musta seinä näyttävät tyylikkäiltä :) Tsemppiä!

    VastaaPoista