tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kodinhoitohuoneen valmistuminen

Olen saanut tämän blogin asetukset jotenkin ihan sekaisin. Niissä blogeissa, joissa blogini on sivun reunan gadgetin blogiluettelossa, eivät näy uudet päivitykset. Näyttää siltä, että viimeisin päivitys on tehty viikko sitten, mutta todellisuudessa olen sen jälkeen jo tehnyt kaksi päivitystä. Olen käynyt kaikki mahdolliset asetukset läpi useaan kertaan ja kysynyt apua niin bloggerin kautta, kuin bloggauksesta kertovilta sivustoilta, mutta en siltikään mahda asialle mitään. Ainoa vastaus, jonka olen saanut on, että blogini syöte täytyy päivittää. Mikä syöte ja mistä se löytyy? Jos jollain viisaalla on keinoja, niin kuulen mielelläni.

Sitten kodinhoitohuoneeseen. Huone on ollut pitkään vaiheessa monestakin syystä, mutta suurimmaksi osaksi siksi, että sinne on odoteltu viimeisiä laatikostoja. Viime viikolla ne viimeinkin Keittiömaailman asentajan toimesta paikalleen asennettiin. Saimme niihin ilmaisen asennuksen, koska toimitus venyi heidän sekaannuksistaan johtuen. Muutamia peitelistoja kaapistojen päistä vielä puuttuu, mutta lähes kaikki on kuitenkin jo valmista. Tässä muutamia kuvia ovelta päin sisemmälle huoneeseen edeten.


Todella epätavallinen valinta meille oli tuo sininen välitila, mutta ainakin tässä vaiheessa pidämme siitä kovasti. Vielä pohdimme tuon päätyseinän maalaamista kirkkaalla sinisellä seinäkaapin yläreunaan saakka, mutta olemme kahden vaiheilla. Alla kuva, josta alkuperäisen ajatuksen tuohon maalausvaihtoehtoon saimme. Jotain tuohon seinälle täytyy joka tapauksessa keksiä, koska jotenkin valju tuo kokonaisuus vielä on.Täytyy sulatella kaikessa rauhassa.Kevätsateet ovat täällä Kuopiossa tehokkaasti edistäneet lumen sulamista ja pihamme on lohduton. Toukokuun lopussa meille tulee vielä kaivinkone tekemään viimeistelyt ja pääsemme nurmikon istutuspuuhiin ihan alkukesästä. Jospa se sitten helpottaisi. Tällä hetkellä ulos uskaltaa kurkistaa vain keittiön sivupihalle avautuvasta ikkunasta. Sieltä näkyy kaunis kallio ja keväinen metsämaisema.


1 kommentti: