sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ihana, ihana parveke

Parveke on yksi minun lempipaikoista ja suurimmista ilon aiheistani tässä omassa uudessa kodissa. Meidän oli tarkoitus ostaa parvekkeelle uusi pöytä, jossa mahtuu vieraidenkin kanssa syömään ja iltaa istumaan. Tilaa tarvitaan usein kymmenelle hengelle. Budjetti on kuitenkin tässä vaiheessa jo melko tiukka ja paljon pitäisi tuolla vähällä rahalla vielä tehdä. Niinpä päätimmekin näin ensi alkuun hyödyntää parvekekäyttöön vanhempieni aitan päällä muutaman vuoden levänneen keittiön pöydän ja tuolit. Maku on hieman tässä vuosien mittaan muuttunut, mutta näillä mennään:)


Parveketta suunniteltaessa piirtelin sinne tällaista suurta pöytää ja se näytti sinne hyvin mahtuvan. Jotenkin kuitenkin parveke tuntui väliaikaisilla kalusteilla täytettynä pienemmältä ja nyt oli iloinen yllätys, kun pöytä mahtui niin helposti.Parvekkeen nurkkaan toimme myös vanhempieni aitan päältä tuolin, joka on ollut meillä jo minun syntyessäni. Minulla on mielikuva valokuvasta, jossa siinä vauvana istun ruskean lampaankarvan päällä.Nyt siinä Ikean lampaankarvan päällä köllöttelee keskimmäisemme rakas pupu.


Parvekelaatikoihin tökkäsin kaupasta ostamani yrtit testatakseni, joko sinne uskaltaisi istutella muitakin yrttejä vai vieläkö yöt ovat siihen liian kylmiä. Katsotaan, kuinka käy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti