tiistai 29. toukokuuta 2012

Meillä on melkein nurmikko:)

Meidän pihalle tulee vain hyvin vähän nurmikkoa ja se sijoittuu sivu- ja takapihalle. Eilen oli mitä mainioin nurmikon istutusilma, kun sade sopivasti kasteli mullan päivällä ja aurinko helli istuttajia illalla. Siemenet ovat nyt maassa ja me odottelemme innolla ensimmäisten vihreiden ruohotupsujen esiinmarssia. 

Nurmikon ja kiveyksen reunat on väliaikaisesti rajattu laudoilla, mutta meillä on jo tiedossa vanhoja hirsiä, joilla rajat on tarkoitus lopullisesti viimeistellä myöhemmin tänä kesänä.


Tähän sisääntulopihan ja nurmen väliin jää pitkä penkki, johon istutetaan ainakin ruusuja.Talon vierelle tulee kiveys, joka jatkuu alaterassia sivupihalle saakka kiertäen.Matkalle jäävään istutusaltaaseen on tulossa syyshortensia ja ehkä muutama vähän isompi kivi sekä maanpeitekasveja. 


Kiveys jatkuu talon etukulmaan saakka ja... 


 jatkuu siitä luonnonkivisinä askellaattoina johtaen sivupihan kiviportaille. Kovasti uskomme, että tästä pihasta tulee vielä hyvä. Juuri meidän tarpeille sopiva ja helppohoitoinen.

Nurmikkoa odotellessa nautimme innokkaasti kukkimistaan aloittelevista hedelmäpuista.

5 kommenttia:

 1. Pihasta tulee varmasti tosi kiva, tykkään jo nyt kun on tuollainen monimuotoinen. Ja nuo luonnonkivet ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Minäkin pidän pihasta kovasti, vaikka vieä siinä työtä on pariksi kesäksi.

   Poista
 2. Pidempään olenkin blogiasi seuraillut, mutta nyt vasta saan aikaiseksi ilmoittautua lukijaksesi. :) Jos haluat lisätä luetteloosi, niin tässä yksi Kannustalo-blogi lisää; http://aurinkolehto.blogspot.com - meille pystytettiin viime viikolla 2-krs. Aurora, ja kateellisena katselen näin valmiita taloja ja pihoja. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Suvi, kun ilmaisit itsesi. En olekaan blogiisi aiemmin löytänyt. Huomasin sinne vilkaistessani, että Kannustalot ovat sinunkin sydäntäsi lähellä:)

  VastaaPoista
 4. Blogi ei ole ollut "avoimena" kuin vasta pari päivää.

  Jotenkin silmä on jo niin tottunut Kannustaloihin, ettei muita taloja osaa enää katsellakaan, ja vähäisen blogienseuraamisajan käyttää mieluiten silmää miellyttävien talojen blogeihin - siis Kannustalojen. :)

  VastaaPoista