lauantai 31. maaliskuuta 2012

Lempituoli

Ulkona on uskomattoman kaunis kevätsää ja olen yrittänyt kovasti nauttia siitä juostessani 16 kilometrin lenkkiä ystäväni kanssa. Olen vuoden sisällä käynyt lenkillä yhden käden sormilla mitattavan määrän ja siksi tämä lenkki meni kyllä ihan yllätyshulluuteni piikkiin. Lopettaa ei voinut ja sisulla loppuun, vaikka todella pahalta jo välillä tuntui.

Lenkiltä tullessani lösähdin sohvalle ja ajattelin jakaa tämän lempituolini ihastelun.Tähän Koskisen k-tuoliin en varmasti koskaan kyllästy. Kuvaaminen eri kuvakulmista vaati hieman verryttely ja varmasti edesauttoi sitä, että vielä tänään pääsen ylipäänsä liikkeelle. Viikonloput  ovat hyviä hetkiä pullollaan.


4 kommenttia:

 1. Saaristokaupungin lenkki? -oli ensimmäinen ajatukseni. Mahtavempaa lenkkiä en ole koskaan juossut, vaikka on nähty monta "juoksupaikkakuntaa"! Nauttikaahan!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä arvaus ja ihan nappiin. Kaunishan se lenkki on, mutta Rauhanlahden jälkeen ei enää paljon naurattanut :)

   Poista
 2. Hei, olen ensivirailulla täällä ja kiinnostaisi tuo välitilalasi, koska olemme sellaisen laittamassa omaan valmistuvaan keittiöömme. Pystyykö lasin irroittamaan ja miten se on kiinnitetty? Nuo listat onko ne kiinitetty pysyvästi? Haluaisin joskus vaiihtaa lasin taakse tapettia tms. ja meille on tulossa irrotettava välitilalasi kun keksin miten :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en voi auttaa. Meillä nuo listat kiinnitetty silikonilla ja lasi ympäröity niillä joka puolelta. Ei kätevästi irrotettavissa. On ja pysyy :)

   Poista