maanantai 23. tammikuuta 2012

Takana tehokas viikonloppu. Siivousta, panelointia, laatoitusta, saumausta, kalusteasennusta, maalausta ja paljon pohdintaa viimeistelyjen suhteen. 

Kuten jo aiemmin kerroin valitsimme kosteisiin tilohin ja alakerran tv-huoneen sekä käytävän kattomateriaaliksi kuusesta höylätyn valeponttipanelin. Tämä paneli oli minulle oikeastaan uusi tuttavuus, enkä muista sitä usein nähneeni tai siihen ainakaan huomiota kiinnittäneeni. Panelin huomasin ensimmäisen kerran Kannustalon Moderni-esitteessä esitellyssä Kalarannan Harmajassa ja ihastuin siihen nähtyäni luonnossa naapurissamme. Paneli on lähes oksatonta ja hyvin tasalaatuista. Käsittelimme sen naapurin vihjeestä kiitollisina värillisellä Sauna Sasulla ja työstäminen oli melko taitamattomallekin pintakäsittelijälle todella helppoa. Lopputulokseen olemme tyytyväisiä. Sävy on nyt hyvin lähellä meillä parkettina, portaina ja yläkerran wc:n tasossa käytettävää valkoöljyttyä tammea. Heikki aloitti tänään yläkerran kylpyhuoneen katon paneloinnin ja pääsimme ihastelemaan panelia jo kattoonkin asennettuna. Hyvältä näyttää sielläkin.


 


 Siivouksen yhteydessä poistin väliaikaisesti pahvit portaiden päältä ja näin portaat kokonaisuutena nyt ensimmäistä kertaa asennuksen jälkeen. Portaiden alla lojuvat roskakasatkaan eivät iloa sumentaneet. Erityisenä plussana portaissa on myös se, että ne eivät ole yhtään liukkaat ja siksi lasten kanssa turvalliset.

Huomenna työt jatkuvat parketoinnin, paneloinnin ja sähkö- sekä lvi-töiden toivottavasti edistyessä. Myös parvekkeelle tulevien Lumonin lasitarvikkeiden asennus alkaa ja keskiviikkona, mikäli kaikki menee hyvin, meillä on lasitettu parveke. 

1 kommentti:

  1. Harmaja savoon sykähdyttää, eikä syyttä... Loppumetreillä olette..talo näyttää harmooniselta ja väriäkin on löytynyt osaan tiloja. Siis nauttimaan...
    Sisustuksellisia yksityiskohtia on mahtavaa päästä toteuttamaan...niinhän se menee.. Innolla odotan mitä tuleman pitää...Ja kyllähän se iltapalakin maistuu ihan erilaiselta, kun se on kauniisti laitettu esille.

    VastaaPoista