maanantai 23. tammikuuta 2012

Tänään minulla ja lapsilla oli vapaailta tontilta. Käytännössä se tarkoitti sitä, että pesimme pyykkiä, perkasimme vaatekaapeista pieniksi jääneitä vaatteita ja pakkasimme tavaroita. Uskomatonta, miten paljon sitä ihminen omistaakaan. Vaikka olemme viimeisen viiden vuoden aikana muuttaneet kolme kertaa ja aina heittäneet tavaraa surutta pois, niin aina sitä vain riittää. 

Iltapalaa syödessäni selasin viikonloppuna ottamiani kuvia ja pysähdyin tämän kuvan kohdalle. Kuva on sattumalta rajattu niin, että melkein voisi jo luulla meillä olevan valmista. 


Pidän kovasti näistä Seppo Kohon Secto-seinävalaisimista. En vain ole ihan varma, kummin päin ne olisivat seinällä hauskemman näköiset. Täytyy varmasti kokeilla myös toisin päin. Olohuoneeseen meille tulee näiden valaismien kaveriksi saman suunnittelijan riippuva Octo-valaisin. Sen hankimme jo aikaisemmin syksyllä ja se koristaa tällä hetkellä vuokrakotimme olohuonetta. Näiden valaisimien valaistusarvo ei ole kovinkaan suuri, mutta ne luovat kivan tunnelman. Olohuoneen tehokkaampi valaistus on varmistettu seinälle asetettujen loisteputkien ja katossa olevien pienoisloisteputkispottien avulla. Mutta tähänkin huoneeseen saa kivasti erilaisia valaistusvaihtoehtoja. 

Kotiin tullessani käväisin pikaisesti talolla ja yritin pimeässä ihastella tänään asennettuja lasikaiteita, mutta niin pimeää oli, että tarkempi ihastelu jää huomiseen. 


3 kommenttia:

  1. Hei! Hämmästyttävää, mutta totta! Löysin vihdoin Valkoisen Harmajan lisäksi blogin, jossa kirjoitetaan Harmaja-projektista! Olemme aloittamassa vastaavaa urakkaa ja 2-kerroksisesta Harmaja-talopaketista on jo tehty sopimus. Pintamateriaaliratkaisunne ja sävymaailmanne menevät aika yksiin oman makumme kanssa (paitsi että päädyimme valkoiseen "ulkokuoreen" - tätä blogia aion selata vielä useaan otteeseen ja liitinkin sen omaan "lukulistaani" blogini sivulle http://elamanihuoneet.blogspot.com/. Onnea teille loppurutistukseen :)!

    VastaaPoista
  2. Niin enpä minäkään näitä Harmaja-projekteja kovin monta ole löytänyt. Käyppä kuitenkin kurkkaamassa Koti, hem, home-blogi, mikäli et ole vielä tuttavuutta siihen tehnyt. Se on myös kuvaus Harmajan rakentamisesta. Minun intoni ei tiukimpaan rakennusaikaan riittänyt tämän blogin päivittämiseen, joten paljon jää meidän projektistamme kuulematta ja näkemättä. Tsemppiä teille rakentamiseen ja blogin päivittämiseen. Jään innolla seurailemaan.

    VastaaPoista