perjantai 16. maaliskuuta 2012

Yläkerran kylpyhuone

Meillä on yläkerrassa pieni wc/kylpyhuone, jossa tällä hetkellä sijaitsee talon ainoa wc-pönttö ja suihku. Tila on viiden ihmisen vakiokäyttöön vähän pieni, mutta suhteellisen hyvin me olemme tänne aamuisinkin mahtuneet. Aamuja helpottaa se, että meillä on käytössä kaksi pesuallasta ja kuusi tilavaa laatikkoa. Kaikkien tavaroille on paikkansa.

Pohdimme tätä tilaa suunnitellessamme kovasti tuota mustaa mosaiikkiseinää. Mietimme, tuleeko siitä liian hallitseva ja tumma ja minkä värisellä seinä tulisi saumata. Lopputulokseen olemme kuitenkin tyytyväisiä. Musta tuo tilaan kivasti kontrastia.


Kylpyhuoneessa tasoa vastapäätä on tilava suihkukoppi. Vähän harmittaa se, että jouduimme rakennusvaiheessa tekemään suihkukopin vasemmanpuoleisesta seinästä putkien vuoksi aiottua leveämmän, mutta kompromisseja nuo LVI-asiat minun kokemukseni mukaan aina rakentajalta vaativat.


Kylpyhuoneeseen valitsimme seinämalliset wc-pöntöt ja lattian pyyhkiminen on nyt helppoa. Hieman liian korkealle pönttö kuitenkin tuli ja alakerrassa osaamme huomioida nyt korkeuden paremmin.

2 kommenttia:

  1. Kaunista, tykkään! Löysin eilen juuri inspiroivan kuvan wc:sta, ja muistelin että teillä oli aika samanlainen - niinkuin olikin :) Mistä nuo altaat ovat?

    VastaaPoista