perjantai 30. maaliskuuta 2012

Välitilan lasi

Tänään töistä tullessa oli keittössä vastassa iloinen yllätys, kun välitilaan oli pitkän odotuksen jälkeen asennettu lasi. Pieni askel eteenpäin edelleen keskeneräisen keittiön valmistumisen suhteen.

Keittiöasennuksemme on siis edelleen kesken. Keittiöstä puuttuu kaapinovia, jääkaapin yläkaappirunko, jonka vuoksi asentamatta on myös jääkaapin sivun peitelevy. Kaapeista puuttuu myös sisälaatikoita. Odotimme osaa näistä puuttuvista kalusteista ensin 4-5 viikkoa, kunnes tiedustelimme niiden toimitusta. Ilmeni, että osa niistä oli unohdettu tilata siinä yhteydessä, kun niiden todettiin keittiöasennuksen yhteydessä olevan vääriä. Odottelemme myös edelleen muutamaa kodinhoitohuoneen laatikostoa ja kuraeteisen lasiliukuovia. Syyt näiden viivästymiseen ovat samansuuntaisia. Ensi viikon puolivälissä asentaja tulee kuitenkin asentamaan loput keittiöstä ja kärsivällisyytemme toivottavasti palkitaan.

Hyvältä näyttää iltavalaistuksessakin. Yläkaapin ympärille asennettu ledinauha tuo ylhäältäpäin mukavaa valoa välitilan lasiin.


Tämän viikonlopun projekti on muuten tämä kuraeteinen. Kuten tarkasti katsoen voi huomata, niin lattialla vuorottelevat betoni, pahvi ja paperinarumatto. Tarkoitus olisi laatoittaa tuo lattia.


Laatoituksen jälkeen kaipaamme vielä kovasti niitä aiemmin mainitsemiani lasiliukuovia, jotka tulevat peittämään kokonaan tämän ilmastointikoneen puoleisen seinustan. Tämä näkymä vastaanottaa meidän joka päivä ulko-ovesta eteiseen astuessamme ja hurraata kyllä huudan, kun se jää valkeiden maitolasiovien taakse.


7 kommenttia:

 1. En muista olenko aiemmin vielä muistanu kommenttia jättää, mutta aivan ihana koti teillä rakentumassa ja tuo keittiön valaistus on kyllä kerrassaan upea! Tässä ihastellessa se omakin talokuume sen kun kasvaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olemme valaistukseen itsekin tyytyväisiä. Kurkkasin blogiisi, joka oli minulle uusi tuttavuus. Löysin sieltä tutun värimaailman ja muita samansuuntaiseen sisustusmakuun viittaavia juttuja. Jään seurailemaan.

   Poista
 2. Tosi hieno keittiö teillä. Ollaan myös mietitty lednauha kaappien päälle, ja nyt kun näen tämän päätän että mekin laitetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä on muiden kaappien päällä loisteputki, mutta tässä yhdessä led-nauha koko kaapin ympäri. Kaappi on koolattu noin sentin verran seinästä ulos. Loisteputki toimii tosi hyvin, jos valaistaan vain päältä ja antaa enemmän valoa, mutta tässä ledissä on kyllä oma tunnelmansa.

   Poista
 3. Heippa! Keittiön valaistuksesta tykkäsin minäkin. Muistatko, mitä värilämpötilaa (3000K, 4000K?) teillä on tuo ledinauha? Ajattelin itse ensin laittaa 4000K koko talon ledit, mutta leditoimittaja suositteli sisätiloihin 3000k.

  VastaaPoista
 4. Rehellisesti sanoen en edes tiedä. Sähkömiehemme hommasi ledinauhan meille. Vaikuttaa jokseenkin saman sävyideltä kuin Adluxilta tilaamamme loisteputket. Niiden kelvineitä en muista ulkoa, mutta tieto löytyy varmasti Adluxin sivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos! Jos olette ADluxilta hommanneet, niin ovat varmasti päivänvaloa, eli 5500. :)

   Poista