torstai 1. maaliskuuta 2012

Olohuoneesta


Olohuoneessa olemme siirrelleen huonekaluja sopivaa väliaikaista järjestystä vähitellen etsien. Osa olohuoneessa tällä hetkellä olevista huonekaluista menee alakerran tv-huoneeseen sen valmistuessa. Toiveissa on, että näin tapahtuu jo ensi viikon loman aikana. Alakertaan viedään tuolloin ainakin toinen raheista ja osa tason muodostavista Mupeista. Elokuvien katseluun tarkoitettu näyttö siirtyy samalla alakertaan ja olohuoneen kalusteet voi silloin järjestää istuskelun eikä katselun mukaisesti.


Olohuoneeseen meidän olisi tarkoitus hankkia uusi matto. Haaveilen Korvelan mustavalkoisesta Encore III paperinarumatosta, mutta nähtäväksi jää, miten budjettimme siihen suhtautuu. Mikäli päädymme tummaan mattoon, niin kaivan pitkästä aikaa esille sohvan valkoiset vaihtopäälliset. Nyt valkoisen maton kanssa se ei tunnu yhtään hyvältä vaihtoehdolta.


Uuden maton lisäksi olohuone kaipaa pöytää. Pöytä on vielä vähän mietinnässä, mutta kivoja on maailma pullollaan.  Muuton mustaan Around-pöytään olemme tällä hetkellä kallistumassa.
Kuva: http://www.finnishdesignshop.fi

Mustaksi entisöity ritiläpenkki on tällä hetkellä vähän piilossa olohuoneen nurkassa ja sen haluaisimme näkyvämmälle paikalla. Kuvassa takana näkyvät Mupit ovat myös lähiaikoina lähdössä alakertaan ja penkin paikaksi tulee silloin tuo olohuoneen ja ruokailutilan ikkunoiden väli. Suunnitelmat kyllä varmasti vielä elävät, mutta jo suunnittelu ja haaveilu on vain niin kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti