maanantai 12. maaliskuuta 2012

Loman lopetusKävimme kruunaamassa hienon talviloman sukulaisvierailuilla pääkaupunkiseudulla. Lapset nauttivat pienten serkkujen seurasta Flamingossa peuhaten ja yhdessä leikkien.
Me aikuiset kävimme Ikeassa hakemassa tarvikkeita arjen säilytyspulmien ratkaisuun ja kuten aina, mukaan tarttui paljon kaikkea tarpeellista. Löytyi Grundtal-tuotteita, 365+-säilytysastioita, Antonius-koritelineitä, pussilakanoita, leikkuulautoja, kakkumuotteja ja monta muuta mukavaa juttua. Nappasinpa lisäideoiden toivossa mukaan myös uuden kuvaston. Kohtahan me tänne Kuopioonkin Ikean saamme. Suuri sininen rakennus seisoo jo moottoritien varressa kaupungin eteläpuolella ja paikallisessa lehdessä oli kuluneella viikolla uuden tavaratalon johtajan haastattelu. Yritän malttaa mieleni, enkä tilaa vielä vaatehuoneen kaappien runkoja...

Helsinkiin lähtiessämme istutimme Eevin kanssa kesää ajatellen kirsikkatomaatin, chilipaparikan ja basilikan siemeniä. Laitoimme ne alakerran kuluneella viikolla valmistuneen ja vielä käyttöönottoa odottelevan tv-huoneen ikkunan eteen kasvamaan. Tarkoituksenamme on siirtää esikasvatetut taimet säiden lämmetessä parvekkeelle ja takapihalla odotteleviin istutuslaatikoihin. Esikasvatettavien taimien lisäksi istutimme vihanneskrassia ja iloksemme se oli kahden yön reissun aikana kasvanut jo näin suureksi.
Huomenna palaamme taas arkeen ja rakentaminen jatkuu. Tavoitteena on saada viimeinenkin keskeneräinen makuuhuone valmiiksi. Huone on maalausta, parkettia, listoja ja kiinteitä kalusteita vaille valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti